Välj evighetsrosor som blommor till förlovning

Platsen för att fria till sin käraste eller förlova sig kan variera. En del väljer att förlova sig under semestern. Du kanske väljer en plats som betyder eller har betytt mycket, exempelvis platsen där man hade sin första dejt. Vissa väljer ett ställe man besökt många gånger tillsammans. Andra väljer kanske att förlova sig hemma i det privata.

Förlovningsringen är fortfarande den viktigaste delen av förlovningen. Däremot finns det ett flertal gemensamma faktorer för alla förlovningar. Oavsett var man väljer att förlova sig skulle nog de flesta hålla med om att det är ett oförglömligt moment. Du vill säkert som de flesta skapa en romantisk stämning. Se till att du är väl förberedd innan du drar fram ringen och bestämmer dig för att gå ner på knä för att fria.

Se till att det känns rätt, stressa inte. Spela er gemensamma låt om tillfället tillåter. Ut över blommor till förlovningen bör du kanske överväga champagne och kanske till och med choklad. Förlovningen är trots allt ett bevis på kärlek och även en önskan om att vilja förbli tillsammans med sin älskade – och vad är kärlek utan blommor?

Kärlekens blomma är självklart rosen, och inte vilken ros som helst. Som blombud har vi många färger på våra evighetsrosor men vi rekommenderar en svart rosbox med röda evighetsrosor när du ska välja blommor till förlovningen.

Blommor till förlovning lättar på stämningen

Ska du överraska din käraste med förlovningen? I regel är frieriet en överraskning. Du som vill överraska har säker tänkt ut allt i minsta detalj. Kanske har du övat på att gå ner på knät framför spegeln. Kanske har du till och med skrivit ner vad du ska säga. Vem vet, du kanske höftar hela förlovningen? Men! Du har säkert en hel del förväntningar och tankar om hur det ska gå. Även om du är förberedd betyder det inte att din partner är det.

Din partner går säkert runt helt ovetande. Därför kan det vara bra att höja kärleks stämningen redan tidigt på morgonen innan själva frieriet. Du beställer blommor till förlovningen men du ger dem till din partner redan tidigt på morgonen. På så vis får din älskade en god start på morgonen och onödigt trams kommer inte i vägen för vad som väntar senare under dagen/kvällen.

Vem ska hämta rosboxen när du beställer blommor till förlovning?

När du beställer blommor till förlovning kan du enkelt ange mottagare. Du kan välja dig själv som mottagare men även skicka blommor till mottagaren. Om du anger din partner som mottagare får hon eller han en avisering i brevlådan inom 1-2 dagar. Eventuellt vill du kanske hämta upp din rosbox för att leverera dem personligen.

Hör av dig – Vi hjälper dig gärna!
+46 (0) 73 995 23 45

info@royaltyroses.se

Hitta oss på Youtube

Följ oss på Facebook

Insperation från Instagram

DINA FÖRDELAR
12 månaders garanti

Leverans 1-2 arbetsdagar

14 dagars öppet köp

Försäkrad leverans

Känner du till rosors olika betydelse?

Visste du att färgen på rosor har väldigt stor betydelser? Eftersom vi tar vårt uppdrag på största allvar har vi valt att sammanställa en helt unik guide som hjälper dig uttrycka dina känslor och förmedla rätt budskap, oberoende av tillfälle. Vi på Royaltyroses.se är ett unikt blombud som hjälper dig oavsett om du vill inreda med evighetsrosor i hemmet eller om du vill skicka rosor till någon. Klicka på länken för att välja rätt:

Rosors betydelse
Hinner du i inte vänta 1-2 arbetsdagar?

Skicka blommor via sms. Vi levererar inom 30 minuter.

Skicka blommor digitalt!
Hur köper du blommor till förlovning?

Gör så här för att beställa blommor till förlovning

1. Välj en rosbox som blommor till förlovning

Du väljer blommor till förlovning i vår webbshop

När du vill beställa blommor till förlovning väljer du enkelt den rosbox med evighetsrosor du vill ha. Beställningen av rosor genomför du i kassan.

2. Kvittot på beställning hittar du i din e-post

Du får kvittens när beställt blommor till förlovning

Efter lagd beställning av blommor till förlovning skickar vi ett kvitto till dig. I kvittensen framgår samtliga detaljer. Kvittot skickas till angiven e-posten.

3. Vi skickar blommor till förlovning

Vi skickar blommor till förlovning

Din beställning av blommor till förlovning packas och skickas till mottagaren. Din rosbox med evighetsrosor är säker och kan spåras under hela leveransen.

4. Leverans av blommor till förlovning

Leverans av blommor till förlovning utförs inom 1-2 dagar

Din rosbox med evighetsrosor levereras inom loppet av 1-2 arbetsdagar. Mottagaren kan hämta blommor till förlovning hos närmsta postombud 

välj exklusiva rosor till förlovning

Välj den rosbox du vill ha & skicka blommor till förlovning 

Vita evighetsrosor

Rosboxen Pure Wonder

799.00kr
Rea!
999.00kr

Röda evighetsrosor

Rosboxen Amor

999.00kr

Lila evighetsrosor

Rosboxen Nobility

799.00kr

Blåa evighetsrosor

Student, Examen

799.00kr

Blåa evighetsrosor

Rosboxen Desire

799.00kr