Allmänt
Royaltyroses.se är en del av Royalty Roses AB med det juridiska namnet Royalty Roses AB (Org: 556938-0487)
Alla beställningar som görs på denna sida administreras av Royalty Roses AB Vid frågor kring din beställning ska du kontakta oss på info@royaltyroses.se eller telefon nr 0704038302
Var vänlig läs igenom våra köpvillkor.

Sekretess
Royalty roses behandlar all information konfedentiellt. Royalty roses lämnar inte ut några uppgifter till tredje part utan att ha fått tillstånd från kunden. Beställaren ansvarar för att alla uppgifter är korrekt ifyllda.Uppgifter som lämnas till Royalty Roses vid beställningar via Internet lagras av oss för att vi ska kunna utföra den beställda tjänsten samt för fakturering ändamål. Vid beställninglagras förutom de uppgifter som ges av kunden, även IP-nummer och tid för beställningen.
I samband med en beställning av en tjänst och genom registreringen av kunduppgifter samtycker kunden till att Royalty roses behandlar uppgifterna för det ändamål som anges ovan.

Produktinformation
Vi strävar alltid efter att våra produkter i högsta möjliga månska motsvara produktbilden.
Men pgaupplösning och bildskärm kanviinte garantera att produktenåterger exakt samma utseende som bilden, då vissa nyansskillnader i färg kan förekomma. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

Orderbekräftelse
När beställningen är klar får du en orderbekräftelse till din e-post. I e-postmeddelandet finns all information kring din beställning, som fakturaadress, leveransadress, produkter, priser och fraktkostnad. Skulle uppgifterna inte stämma ber vi dig att kontakta vår kundservice snarast via e-post. Du måste vara 18 år eller har målsmans godkännande vid beställning.

Priser
Alla priser i butiken är inklusive 25% moms och samtliga priser anges i SEK. (svenska kronor)I kundvagnen visas det totala produktpriset, samt fraktkostnad
Vi förbehåller oss rätten att justera priser. vi reserverar oss även för prisändringar orsakat från leverantör. Vi reserverar oss för feltryck i både text och priser.

Fraktavgift
Royalty roses skickardin beställning som rekommenderat paket. Fraktkostnaden är 136kr. Fraktavgiftenfinns angiven separat i kundvagnen.Ej inkluderad i produktpriset.

Leveranssäkerhet
Beställaren har fullt ansvar för att mottagares uppgifterna är fullständiga och korrekta. Eventuella felleveranser eller leveransförseningar ersättes ej i dessa fall. Är produkten slut i lagret förbehåller vi oss rätten att senarelägga leveransdatumet, men vi meddelar alltid vid eventuell försening. Kunden har då rätt att makulera ordern.

Leveranssätt
Samtliga beställningar skickas som rekommenderat paket via Post Nord. Det innebär en säker het för dig som kund och att du har möjlighet att spåra ditt paket hela vägen . Paketet levereras till mottagarens närmaste postkontor. Mottagaren kvitterar ut paketet mot uppvisad legitimation.

Leveranstider
1-2 arbetsdagar
Upphämtning
Blommorna kan hämtas samma dag som beställningen görs hos våra återförsäljare i Malmö. Kontakta alltid Royalty Roses för att säkerställa lagerstatus samt öppettider innan du hämtar upp dina rosbox.
Vid val av upphämtning i butik ansvarar kunden för att hämta produkterna som beställts, på angiven dag. Alla rosboxar är personliga och handgjorda. Vi har därför ingen återbetalning vid utebliven upphämtning. Behöver du ändra dag för upphämtning, kontakta oss på info@royaltyroses.se eller telefon nr 0704038302

Ångerrätt
14 dagars ångerrätt Kunden ansvarar för att kontrollera att leveransen stämmer överens med den beställda produkten. Skulle avvikelser förekomma kontakta oss omgåendepå info@royaltyroses.se
Vid nyttjande av ångerrätten står kunden för returfrakten.
Vid nyttjande av ångerrätten återbetalas hela summan

Falska beställningar
Alla bedrägerier och falska beställningar polisanmäls.

Återbetalning av faktura
Du som har betalt din faktura men ändå ångrat ditt köp har ett tillgodohavande hos oss. För återbetalning av tillgodo behöver vi kontaktuppgifter och kontouppgifter från dig, vi lagrar inte dessa uppgifter i samband med din betalning. kontakta oss på info@royaltyroses.se eller telefon nr 0704038302