Studentblommor & examensblommor – för en blomstrande framtid

Vad vore en ett studentfirande, examensfest eller en skolavslutning utan blommor? Studenttider är glädjens tid. Naturen bjuder på vackra färger, nästintill som en hyllning till den unga studenterna som tar klivet ut i vuxenlivet. Även om du ska möta upp på utsläpp, är bjuden till studentfest, examensfest eller vill skicka en studentpresent på distans är studentblommor och examensblommor ett självklart val. Det rådet inget tvivel om att blommor har en central roll när man firar dessa högtider. Studentblommor är ett tydligt sätt att önska studenten en blomstrande framtid.

Studentens färgteman brukar bestå av blåa, gula och vita färger. När det kommer till valet av examensblommor eller studentblommor rekommenderar vi en vit rosbox med gula eller blå evighetsrosor. Studenten förknippas oftast med svenska flaggans färg. På Royaltyroses.se kan vi blanda blå och gula evighetsrosor för att förtydliga studentens lyckliga dag. Det blir ett exklusivt, vackert och oförglömligt minne.

Välj evighetsrosor för att dekorera studentmottagningen med blommor

Ett smart val är att dekorera med blommor till festen. Med en bred variation av olika färger kan vi förstärka känslan av studentfesten och höja feststämningen med vackra evighetsrosor. Självklart är du välkommen att ringa oss för tips och råd när du vill behöver hjälp, tips eller råd.

Om du inte kan närvara på studentfirandet

Även om du inte har möjlighet att närvara på studentfirandet går det utmärkt att skicka studentblommor. Gör din beställning online i vår webbshop. Det är både enkelt, tryggt och smidigt. Din beställning levereras inom två arbetsdagar. Tänk på att leveransen tar 1 till 2 arbetsdagar. Om du vill skicka studentblommor direkt till mottagaren bör du ange det i din beställning.

Välj rosor som examensblommor – blommor till examen

Precis som studenten är examen en stor dag att fira. Precis som på studentfesten, spelar examensblommor en central roll för att fira, hylla och uppmärksamma den nyutexaminerade På examensdagen förtjänar man att firas stort och lyxigt, och vad passar då inte bättra att ge bort än ett lyxigt Blommogram med säsongens vackraste blommor? Att ge den nyexaminerade en rosbox med evighetsrosor är ett perfekta presenten för att önska den nyexaminerade lycka och välgång. Som blombud kan vi hjälpa dig inreda examensfirandet men det passar evighetsrosor. Färger som passar för studentfirandet är vita, blå, gula men även röda rosor.

Hör av dig – Vi hjälper dig gärna!
+46 (0) 73 995 23 45

info@royaltyroses.se

Hitta oss på Youtube

Följ oss på Facebook

Insperation från Instagram

DINA FÖRDELAR
12 månaders garanti

Leverans 1-2 arbetsdagar

14 dagars öppet köp

Försäkrad leverans

Känner du till rosors olika betydelse?

Visste du att färgen på rosor har väldigt stor betydelser? Eftersom vi tar vårt uppdrag på största allvar har vi valt att sammanställa en helt unik guide som hjälper dig uttrycka dina känslor och förmedla rätt budskap, oberoende av tillfälle. Vi på Royaltyroses.se är ett unikt blombud som hjälper dig oavsett om du vill inreda med evighetsrosor i hemmet eller om du vill skicka rosor till någon. Klicka på länken för att välja rätt:

Rosors betydelse
Hinner du i inte vänta 1-2 arbetsdagar?

Skicka blommor via sms. Vi levererar inom 30 minuter.

Skicka blommor digitalt!
Hur beställer jag studentblommor & examensblommor?

Så här beställer du blommor till student- elller examensfesten

1. Välj studentblommor i vår webbshop
Välj studentblommor eller examensblommor i vår webbshop

Vi har ett brett sortiment av färger på evighetsrosor. Välj studentblommor eller examensblommor i vår webbshop och genomför beställningen i kassan.

2. Bekräftelse skickas till din mailadress
Du får kvitto på att du beställt studentblommor eller examensblommor skickad via e-post

Efter att du genomför din beställning av student- eller examensblommor skickas en orderbekräftelse till den mailadress som du angivit när du beställt rosbox.

3. Vi skickar student- eller examensblommor
vi skicka studentblommor eller examensblommor

Vi skickar blommor till studenten. Din rosbox med evighetsrosor skickas säkert och smidigt. Du kan spåra beställningen online under hela leveranstiden.

4. Leverans av examensblommor
Leverans av studentblommor eller examensblommor inom 1-2 dagar

Både student- och examensblommor tar 1-2 dagar att leverera. Du får en avisering när försändelsen anländer. Rosboxen hämtar du hos närmaste postombud

Ge bort en rosbox som studentblommor eller examensblommor

Önska honom eller henne en blomstrande framtid med våra rosboxar

Vita evighetsrosor

Rosboxen Pure Wonder

799.00kr
Rea!
999.00kr

Blåa evighetsrosor

Rosboxen Desire

799.00kr

Gula evighetsrosor

Rosboxen Sunshine

799.00kr

Rosa evighetsrosor

Rosboxen Sensual

799.00kr
Slut i lager

Lila evighetsrosor

Rosboxen Loyalty

799.00kr