Skicka blommor på Internationella kvinnodagen 8 Mars! – Välj en rosbox med evighetsrosor

Att uppvakta och hylla våra kvinnor bör väl vara en självklarhet? I stora delar av östra Europa samt Ryssland uppvaktas kvinnor allt som oftast med blommor på Internationella kvinnodagen. Enligt gamla traditioner hyllade man kvinnor med gula blommor på internationella kvinnodagen.

Mestadels var valet förr blomman mimosa. Som modernt och nytänkande blombud rekommenderar vi en rosbox med gula evighetsrosor. Valet av gula rosor är ett vackert sätt att uppskatta kvinnor. Du kan läsa vad dess betyder här: Gula rosors betydelse. Självklart kan du välja andra vackra rosboxar med evighetsrosor. Läs mer här: rosors betydelse.

Prisa våra kvinnor genom att skicka blommor på Internationella kvinnodagen i tuffa tider

Just nu befinner vi oss i utmanande tider. Bland annat har sjukvården varit väldigt hårt belastade under covid-19. Det har varit tufft, ansträngande och utmanande. Fast trots alla utmaningar har vi även sett en stor mängd medmänsklighet och omsorgsfullt engagemang.

Runt klockan, dag och natt ställer våra kvinnor i vården upp och räddar liv! Med risk för att själva drabbas av smitta står våra hjältar enade i kampen mot covid-19 i vården inför dubbelt så många prövningar. De är vår gemensamma trygghet.

Tacka, uppmuntra och hylla kvinnor inom vården med evighetsrosor på internationella kvinnodagen. Visste du att 80 % av vård- och omsorgssektorn består av kvinnor? Därför tycker vi att du ska hylla våra kvinnliga hjältar genom att skicka blommor på internationella kvinnodagen

Fira en kvinna som betyder mycket för dig på internationella kvinnodagen med evighetsrosor

Visa en extra omtanke till den som betyder mycket för dig. Säkerligen finns det en kvinna som både motiverat, stärkt dig eller gjort dig glad. Genom att skicka blommor på internationella kvinnodagen har du möjligheten att uppskatta kvinnan du bryr dig om. Tänk dig hur glad hon kommer bli när hon får en vacker rosbox med exklusiva evighetsrosor. Det kan vara en syster, vän, kusin, klasskompis, arbetskamrat väninna eller partner.

Hör av dig – Vi hjälper dig gärna!
+46 (0) 73 995 23 45

info@royaltyroses.se

Hitta oss på Youtube

Följ oss på Facebook

Insperation från Instagram

DINA FÖRDELAR
12 månaders garanti

Leverans 1-2 arbetsdagar

14 dagars öppet köp

Försäkrad leverans

Känner du till rosors olika betydelse?

Visste du att färgen på rosor har väldigt stor betydelser? Eftersom vi tar vårt uppdrag på största allvar har vi valt att sammanställa en helt unik guide som hjälper dig uttrycka dina känslor och förmedla rätt budskap, oberoende av tillfälle. Vi på Royaltyroses.se är ett unikt blombud som hjälper dig oavsett om du vill inreda med evighetsrosor i hemmet eller om du vill skicka rosor till någon. Klicka på länken för att välja rätt:

Rosors betydelse
Hinner du i inte vänta 1-2 arbetsdagar?

Skicka blommor via sms. Vi levererar inom 30 minuter.

Skicka blommor digitalt!
Hylla, uppmuntra och stärk kvinnor!

Gör så här för att skicka blommor på internationella kvinnodagen

1. Välj rosbox till kvinnodagen

Du väljer rosbox till internationella kvinnodagen

I vårt sortiment väljer du vilken rosbox du vill beställa när du vill skicka blommor till nyfödd. Välj bland en bred variation av färger på våra vackra evighetsrosor.

2. Du får kvitto skickat till din inkorg av oss

Kvittens när du skickat blommor på internationella kvinnodagen

När du genomfört beställning för att skicka blommor på internationella kvinnodagen skickar vi som blombud kvitto på din beställning till den e-post du uppgivit.

3. Blommor skickas till den kvinnan du bryr dig om

Vi skickar blommor på internationella kvinnodagen

Vi packar och skickar din rosbox med evighetsrosor. När du skickar blommor på internationella kvinnodagen kan du alltid spåra ditt paket online via pårning-ID.

4. Leverans av rosbox till en underbar kvinna

Leverans av evighetsrosor i rosbox levereras inom 1-2 dagar

Leverans av evighetsrosor till internationella kvinnodagen tar 1-2 arbetsdagar att genomföra. Leveransen kan du hämta på närmaste postombud.

Väl en fin rosbox med evighetsrosor till en speciell kvinna

Se vårt sortiment & skicka blommor på internationella kvinnodagen

Vita evighetsrosor

Rosboxen Pure Wonder

799.00kr
Rea!
999.00kr

Röda evighetsrosor

Rosboxen Amor

999.00kr

Lila evighetsrosor

Rosboxen Nobility

799.00kr

Blåa evighetsrosor

Student, Examen

799.00kr

Blåa evighetsrosor

Rosboxen Desire

799.00kr