Fars dag blommor – välj evighetsrosor

Första gången man firade fars dag var i slutet av 1910 talet. Det var en kvinna som bodde i USA vid namn Sonora Smart Dodd som initierade fars dag. Syftet var att fira sin far som var en krigsveteran. Hennes far lyckade att själv uppfostra sex barn då modern hade gått bort i samband med barnafödsel. Efter 23 år närmare bestämt 1931 gett flera köpmän i Sverige ihop för att gemensamt skapa ett firande av fars dag i Norden.

Den andra söndagen i november firar vi farsdag i följande länder: Sverige, Norge, Island finland och Estland. I Danmark firar man högtiden den 5:e juni. Det är ett ypperligt tillfälle att fira pappa, farfar, morfar, bonuspappa, extrapappa eller adoptivpappa, ja till och med svärfar.

Att skicka eller beställa fars dag blommor är ett perfekt sätt för att uppskatta pappa på fars dag. Just eftersom män sällan räknar med att faktiskt få evighetsrosor. På Royaltyroses.se har ett brett sortiment av rosor och budskapet varierar baserat på vald färg. I vår unika guide om rosors betydelse har vi sammanställt alla våra rosors betydelse för att förenkla valet av fars dag blommor. Valet av evighetsrosor som fars dag blommor kommer helt säkert bli en mycket uppskattad överraskning. Varför? – Jo, Även pappor uppskattar fars dag blommor! 

Skicka fars dag blommor i hela Sverige

Även om du exempelvis bor bor i Jönköping och vill skicka blommor till Uppsala för att pappa bor där så hjälper vi dig. Oavsett var du vill skicka blommor är evighetsrosor ett smart, hållbart och exklusivt val som kommer att uppskattas av din pappa. Ett litet tips är: Välj den rosbox du tycker om och pappa kommer bli superglad.

Har du bråttom? Vi kan leverera fars dag blommor på 30 minuter och hjälpa dig göra pappa glad

Tänk även på att ha lite framförhållning. Din rosbox med evighetsrosor tar 1-2 arbetsdagar. Om du inte hinner beställa fars dag blommor i tid kan du alltid skicka blommor digitalt genom presentkort. Då levererar vi på bara 30 minuter. Pappa får ett sms i telefonen efter lagd beställning och han kan sen klicka hem valfri rosbox i mobilen.

Hör av dig – Vi hjälper dig gärna!
+46 (0) 73 995 23 45

info@royaltyroses.se

Hitta oss på Youtube

Följ oss på Facebook

Insperation från Instagram

DINA FÖRDELAR
12 månaders garanti

Leverans 1-2 arbetsdagar

14 dagars öppet köp

Försäkrad leverans

Känner du till rosors olika betydelse?

Visste du att färgen på rosor har väldigt stor betydelser? Eftersom vi tar vårt uppdrag på största allvar har vi valt att sammanställa en helt unik guide som hjälper dig uttrycka dina känslor och förmedla rätt budskap, oberoende av tillfälle. Vi på Royaltyroses.se är ett unikt blombud som hjälper dig oavsett om du vill inreda med evighetsrosor i hemmet eller om du vill skicka rosor till någon. Klicka på länken för att välja rätt:

Rosors betydelse
Letar du efter en fars dag present?

Gör pappa extra glad och välj evighetsrosor som fars dag blommor

1. Välj en exklusiv rosbox till fars dag

Välj rosbox så vi kan skicka fars dag blommor

Med våra evighetsrosor blir det lätt att överraska pappa och göra honom extra glad med fars dag blommor. Välj en rosbox i webbshoppen och genomför beställning.

2. Du får en orderbekräftelse av oss

Vi skickar kvitto som styrker att vi ska skickat fars dag blommor

Efter att du beställt fars dag blommor skickar vi en orderbekräftelse till dig. Du får den kompletta bekräftelsen skickad till dig via angiven mail.

3. Vi packar & skickar blommor till fars dag

Vi skickar fars dag blommor till pappa

När du väljer oss som blombud är din leverans säker. Du kan spåra din beställning av fars dag blommor online via Postnord, från start till leverans.

4. Fard dag blommor levereras tryggt

Vi utför leverans av fars dag blommor

Efter lagd beställning av fars dag blommor kan du hämta vald rosbox hos närmaste postombud. Leveranstiden varierar mellan 1 till 2 arbetsdagar.

Vill du göra pappa glad med evighetsrosor?

Överraska pappa med en av våra vacker rosboxar till fars dag

Vita evighetsrosor

Rosboxen Pure Wonder

799.00kr
Slut i lager

Gula evighetsrosor

Rosboxen Grateful

799.00kr

Blåa evighetsrosor

Student, Examen

799.00kr

Gula evighetsrosor

Rosboxen Sunshine

799.00kr

Röda evighetsrosor

Rosboxen Fall in Love

799.00kr

Röda evighetsrosor

Rosboxen Amor

999.00kr

Blåa evighetsrosor

Rosboxen Desire

799.00kr